1 Februari: Keuken, Kitten, Verven

Vanochtend ging het wekkertje voor ons vroeg (6:00), snel aankleden en richting “de bouw”. Net op tijd want de jongens van de keuken reden tegelijk aan. In een tempo van heb ik jou daar worden de Ikea kasten inelkaar geschroefd en neergezet. Anneke gaat dan naar school en Bart blijft achter. De slaapkamer op de eerste verdieping wordt verder in de voorstrijk gezet. Wanneer Jasper en Michiel er ook zijn kan Bart weer “even” naar de Ikea toe. Helaas is een van de kastjes beschadigd. Gelukkig duurt het dit keer niet zo lang bij de klantenservice en is hij zo weer terug. In de tussentijd is Michiel de hele zolder aan het kitten. Aan het eind van de dag hebben we weer flinke zetten gezet! Keuken gezet, gehele eerste verdieping in de voorstrijk en de hele zolder in de kit!

[slideshow id=36]