4 Maart: Verhuizen deeltje 1

Dag 1 van de verhuizing. Het huis is voor zo’n 90 procent klaar, maar de grote spullen kunnen vast neergezet worden. Terwijl Jasper, Michiel en Daan de grote spullen ophalen schildert Anneke nog het laaste kozijn beneden. De grote bank past helaas niet door de deur in de hal. Die gaat dus weer naar buiten en via de achterkant weer naar binnen. Gelukkig gaat dat wel! Nog 3 keer rijden met aanhanger en de grote stoelen, wasmachine, droger, dressoir, tafel en de rest staat ook binnen.

Niet verwacht dat het allemaal zo snel zou gaan zijn we ook maar vast wat verhuisdozen bij oma gaan ophalen. Zo snel zelfs dat we twee keer hebben kunnen rijden! Kijk dat schiet lekker op!

[singlepic id=618 w=320 h=240 float=center]

Aan het eind van de dag komen Marjolein en Marjolein ook nog even aanschuiven want er wordt voor het eerst gegeten in het huis! Nom nom nom Chinees!

[slideshow id=55]