Dagje Prince George

We beginnen de dag natuurlijk met ontbijt. Dat is gelukkig in het hotel goed te doen. Anneke neemt de toast met gekookte eieren en fruit. Bart crepes met aardbeien en slagroom. Met gevulde buiken pakken we de rugzakken en gaan een rondje cachen en de stad verkennen. 

De eerste paar caches willen niet echt lukken. De stad is niet echt een plek voor grote caches en de kleine (micro’s) zijn niet echt ons ding. 
We lopen richting de rivier waar een waterpark voor kinderen is. Wij loggen daar een cache en zitten lekker in de zon. Met 27 graden is het nog best  warm! Daarna volgen we de rivier en komen we in een bos wat we omgedoopt hebben tot “mosquito alley”. Tien muggenbulten later zijn we blij dat we daar uit zijn. We lopen terug naar het hotel en pakken onderweg nog even een MC Donalds mee. Aan het eind van de dag hebben we vijf caches kunnen vinden. Totaal aantal caches deze vakantie:
Canada: 23
Alaska: 1 🙂