We gaan weer terug!

Einde van de vakantie komt in zicht. Wekkertje hebben we maar vroeg gezet. Eerst inchecken via de computer. Dat systeem werkt toch niet helemaal lekker, maar uiteindelijk komen onze boardingpasses dan toch uit de printer rollen.

Dan even ontbijten, de koffers inpakken, uitchecken, koffers de auto ingooien en gaan! 
Omdat de Bow Valley Parkway goed was bevallen, nemen we die nu richting Calgary. Helaas is dit meer een snelweg, dus geen wild gezien. Wel bij het eerste protestantse kerkje gestopt (van South Alberta dan). Daar de historie van de omgeving gelezen en van de first natives en missiepost daar.
Daarna door naar Calgary, waar we gestopt zijn bij een gigantische mall. Even een smoothie gedronken, winkeltjes gekeken en geluncht. Kwamen zefs nog mtg kaarten tegen, maar die waren nog duurder dan in NL. 
Op naar het vliegveld. Erg druk op de weg, maar gelukkig is Anneke de beste kaartlezer, dus zonder problemen en omwegen daar aangekomen. Auto inleveren ging heel voorspoedig. Uiteindelijk hebben we 4303km in Canada gereden. Dan de bagage dumpen, even door de winkeltjes lopen en dan begint het wachten. 18:25 vliegen we en als we geen vertraging hebben zijn we morgen om 14:30 zo’n beetje in NL. Tot dan!