Quiche met peer & camembert

Ingredienten 

 • ei
 • 1 pak quiche bodem
 • eidooiers
 • 125 ml room
 • 125 ml melk
 • el walnotenolie
 • 350 g camembert 
 • peren
 • 100 g walnoten
 • el honing

Extra nodig

 • vlaaivorm van 30 cm doorsnede
 • boter om in te vetten
 • bakpapier
Bereiding
Maak het deeg voor de bodem zoals beschrevenbeschreven op de verpakking. Rol het deeg uit en bekleed een ingevette bakvorm ermee. Bestrijk de rand van het deeg met water en maak er met je duim en wijsvinger een gekartelde rand van. Prik met een vork gaatjes in de bodem. 

Vulling
Verwarm de oven op 180 ÂșC. Meng het ei met de eidooiers, de room, de melk en de walnotenolie. Snijd de camembert in plakjes. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd de peren in plakjes. Verdeel de peren en de camembert over het deeg. Schenk het eimengsel erop en verdeel er de walnoten over. Bak de taart in 30 minuten goudbruin en gaar. Serveer de taart lauwwarm. Bedruip voor het serveren met de honing