Nog een dagje trails rond Ucluelet en Tofino

We slapen eerst even een beetje uit. Na het vele lopen van gisteren hebben we dat wel nodig. Daarna lekker ontbijten. We stappen de auto in en rijden naar Combers Beach. Daar lopen we een korte trail en pikken ondertussen nog een cache op. Op het strand aangekomen nemen we een lekkere pauze in de zon. Anneke pakt de verrekijker en ziet in de verte zeeleeuwen op de rotsen. Snel de camera erbij natuurlijk, maar het is wel ver weg. Bart maakt nog even een kunstwerk van hout op het strand. Even een signature achterlaten ;-). Dan ook de trail weer terug en de auto in op weg naar een restaurantje. We komen aan bij een “surf” dorp (Live to surf center). Allemaal kleine winkeltjes en barretjes die allemaal in thema zijn aangekleed. Bij snackbar Wild Side Grill, Fish & Chips en een dikke hamburger gegeten. Na de lunch richting Radar Hill gegaan. Dit is een locatie waar in WW2 en tijdens de koude oorlog een radar installatie heeft gestaan. Van de installatie is niks meer over maar er ligt natuurlijk ook een cache! Die hebben we snel gevonden en doen er een TB van ons zelf in. Hopelijk komt deze een keer terug in NL. Als laatste bezoeken we Schooner Cove. Een prachtig strand aan het eind van een 1km trail. Daar aangekomen ziet Anneke direct een zeearend vliegen. Snel de 500mm lens op de camera gezet en schieten maar. Na een tijdje komt er een tweede arend bij en ook nog een nog een andere roofvogel. We boffen dat we op tijd waren want na een tijdje vliegen ze allemaal weg. Ook op Schooner Beach ligt een cache en die pikken we op de terugweg ook even mee. Onze tweede TB gaat hierin. De race tussen onze twee TB’s kan beginnen! Welke is eerder terug in NL?