28 Januari: Schoonmaken, isolatie en Ikea

Jan & Ineke zijn er vroeg bij, het dak wordt geisoleerd en de ramen krijgen een poetsbeurt. Ook staan er wat fleurige bloemen op tafel. Gezellig! Gisteravond al stiekem even een paneel van de keuken geopend. Gelukkig maar, want er blijken wat verschillende spullen geleverd en besteld te zijn. Dus naar de Ikea om daar een aantal spullen weg te brengen en op te halen. Gelukkig is alles op voorraad. (Het kost wel een paar uur om alles bijelkaar te halen, maar dat even terzijde). Na de Ikea door naar Bert’s Parketpaleis, daar hadden we vorige week al gekeken naar een vloer, maar nu met een panneel van de keuken een definitieve keuze gemaakt. Dan gelijk door naar de Praxis en ook een vloer voor de keuken uitgezocht. Het wordt nog wel wat zo!

[slideshow id=34]