Eerste volle dag Vancouver

Gisteravond konden we nauwlijks nog onze ogen open houden en zijn we lekker om half negen al naar bed gegaan. Dan wordt je natuurlijk wel al om vier uur ‘s ochtends wakker maar even doordommelen en het is zo acht uur. Toen lekker ontbeten en op pad gegaan. De 7 Eleven ingegaan om wat te drinken en te eten te halen voor onderweg. Daar ook de cheque ingeleverd die we kregen omdat onze bagage de overstap in frankfurt had gemist. de kassier mocht achteraf de cheque niet innen, maar die hadden we al wel ingevuld! De bedrijfsleider deed gelukkig helemaal niet moeilijk. Daarna naar Stanley Park gegaan om wat te geocachen (www.geocaching.com) na een dagje daar rondtoeven staat de teller op vijf caches + een TB (discover) en een geocoin (die nemen we mee). Ook wat leuke diertjes gezien. Zeearend, otter, grondeekhoorns, zeeotter. Onze nieuwe lens komt dus wel van pas. Die foto’s volgen later, want de lader van de laptop zit in de bagage…. Na een dag lang wandelen ploffen we op de bank en gaan we zo nog een hapje eten.