Ken je die mop van dat echtpaar dat naar Smithers ging?

Nou, ze reden er voorbij, maar,dat volgt later pas. We worden (vanzelf) vroeg wakker. Nemen weer een ontbijtje bij Toast Works en rijden dan naar Prince George. Steile bergen en gletsjers maken plaats voor glooiende heuvels en weilanden. Het is dat er geen zonnebloemen en lavendel is anders waan je je in Frankrijk. In Smithers,(de clou komt later ;-)) eten we een broodje en de tocht gaat verder. Tegen het einde van de middag zijn we bijna in Prince George. Helaas is er een ongeluk/wegopbreking en moeten we “even” omrijden. Dat is niet zo erg ware het niet dat dit weer over een gravel pad is. Vol stenen en lekker stoffig met honderd auto’s. Na een half uur komen we weer op de snelweg en is het nog maar 60km. 

Bij het hotel aangekomen pakken we onze vouchers erbij. (nu komt de clou) SH#T!, we hadden in Smithers moeten zijn en zijn nu,dus een dag te vroeg! Gelukkig is er nog een kamer vrij en is het geen probleem. Wij vinden het ook niet erg want het ziet er weer luxe uit. Snel maar even wat eten en dan springen we het zwembad in! Geluk bij een ongeluk zeg maar…..