Op naar Clearwater

We checken uit bij het hotel en stappen met blauwe lucht en felle zon de auto in. Lekker weer dus en dat gaat de komende dagen zich nog even voort zetten. 30 graden! Sinds onze komst in Canada hebben we nog geen regen gezien. 

Het is een aardig stuk rijden naar Clearwater. Al met al zijn we zo’n zes uur onderweg. Rond het middaguur stoppen we in McBride. Even een hamburger eten(een andere lunch is (bijna) niet te krijgen…) dan vervolgen,we onze weg en maken de glooiende heuvels weer plaats voor bergen. We staan aan de voet van The Rocky Mountains. De laatste weg naar het resort is een gravelpad van ongeveer 20km, maar ons autotje houd zich gelukkig goed. 
Even inchecken, tafeltje reserveren voor het diner van vanavond en dan  naar onze bungalow. Wat een luxe weer! Grote kamer, eigen keuken en uitzicht op het meer. Morgen maar even zwemmen en kano├źn.