Dag 7: laatste flitsdag, René Fumeé

De grande finale, eerst nog even de foto’s van gisteravond bespreken.  Die zijn prima gelukt met een mooi sfeertje. Daarna slepen we vast onze spullen de stal in en bekijken we hoe we de volgende shoot gaan aanpakken. René Fumeé, een bedrijfje dat vis rookt, komt langs met hun hele entourage en die gaan wij fotograferen.  Het is dat het pijpestelen regent, anders hadden we het buiten gedaan. Wederom is de les: langzaam opbouwen. Eerst het hoofdlicht, dan een tweede lichtje erbij, testje, lichtje harder, lichtje erbij, filtertje hier, andere opstelling etc. Lekker naar een resultaat toewerken dus. Als het licht naar wens is komen de eigenaars erbij en doen we de laatste check om te kijken of het licht goed is. Dan gaat de rookmachine aan en maken we de plaat helemaal af. Het eind van een geslaagde week!