Van Jasper naar Banff

Vroeg vertrokken. Eerst even tanken en daarna nog even een broodje gehaald bij de subway. Toen de Icefields Park Way weer op door Jasper National Park. Vandaag lekker rustig aan gedaan en geen lange trails gelopen. Wel weer prachtige natuur gezien. Grote gletsjers, watervallen en meren in alle kleuren blauw. Wild hebben we ook nog gezien, direct toen we het park in kwamen zagen we diverse herten. Voor de zwarte beren waren we net te laat.

In Banff bij het hotel aangekomen was er weer een verrassing. “Gratis” upgrade… In ieder geval hebben we de laatste drie dagen de luxe van een kamer met op de eerste verdieping een jacuzi!
Die hebben we maar meteen na het eten uitgeprobeerd. Filmpje erbij, want er staat ook nog een tv bij. We moesten alleen maar even de dvd-speler beneden loskoppelen ;-).