Roadtrip!

Wekkertje vroeg gezet. Ontbeten en spulletjes gepakt. 08:10 zaten we in de auto. Eerst weer een heel stuk terug en toen richting Campbel River. Onderweg nog even gestopt om te tanken.

Weer een prachtige zonnige dag vandaag. Na ongeveer twee uur komen we bij een korte trail langs de Qualicum Falls. Twee kleine watervallen en een leuke wandeling.
We rijden verder over de bc19n waar we met 110km per uur lekker op kunnen schieten. Om één uur stoppen we voor een lekker grote slice pizza. Heerlijk op het terras in de zon gezeten. Het is nu niet zo ver meer. Rond drie uur rijden we de afslag voorbij, bewust, want de lodge ligt zo afgelegen dat we eerst 20 minuten verderop boodschappen gaan doen. Op de parkeerplaats zetten we onze auto tussen twee “normale” auto’s in. Wij rijden in een mini vergeleken met hen. In de winkel verkopen ze helaas geen grote flessen water zonder bubbels, dus we kopen een tray van 24 kleintjes.
Wanneer we een half uur later de weg richting “Hidden cove lodge” inslaan is direct duidelijk waarom voor deze naam is gekozen. De gravelweg lijdt ons na tien minuten naar de lodge, die uitkijkt over een prachtige baai. Het is hier heerlijk stil, we genieten van de zon en het uitzicht. Morgen op whalewatchingtour!